Anlita oss.

Samarbeta med Newr

Att samarbeta med Newr ska vara enkelt, vi tror på en nära dialog och tydlig kommunikation. Vi vill lära känna våra kunder och är enkla att arbeta med. Vi träffas gärna för att prata framtida samarbeten och bolla ideér om den bästa lösningen för er och ert företag gällande kompetens på ekonomifunktionen.

Vill du ha en offert från oss gällande en rekrytering eller ett konsultbehov? Eller vill du veta mer om hur vi arbetar? Hör av dig till oss!

Några av våra kunder

Några av våra kunder

Specialister

Det innebär för dig som kund att vi alltid träffar ekonomer och därför proaktivt bearbetar kandidatmarknaden. Vi eftersträvar alltid hög leveranskapacitet och kan därmed erbjuda dig rätt kompetens snabbt och pricksäkert.

Kommunikativa

Vi värdesätter en rak och ärlig kommunikation med både kund och kandidat. Vi vill med en tydlig dialog alltid förstå ditt specifika behov. Genom vårt arbetssätt bygger vi hållbara, transparenta och långsiktiga relationer.

Flexibla

Inget uppdrag är det andra likt och under processens gång tror vi på att vara både lyhörda och lösningsorienterade. Våra kunders behov uppkommer ofta snabbt och kan förändras över tid varpå vi har stort fokus på att vara flexibla och närvarande.

Erfarna

Vi har lång erfarenhet i branschen och är specialiserade på ekonomitjänster vilket gör att vi har ett stort nätverk av ekonomer. För dig som kund är det en trygghet att vi förstår just ditt område och specifika behov.

Vill du veta mer om våra tjänster?
Ring oss!

Scroll to Top