Specialister på dig som ekonom.

Välkommen till ett företag specialiserat på ekonomer

Newr arbetar helt fokuserat med konsultuppdrag och rekryteringar inom ekonomiområdet. Vi arbetar med många olika typer av kunder i varierande branscher där den gemensamma nämnaren är att de söker duktiga ekonomer.

Vi tror på att vara proaktiva och träffar gärna dig som ekonom inför framtida tjänster och roller. Om du är intresserad av en ny utmaning eller vill ha en dialog med oss om ditt nästa steg – missa inte att skicka in din CV så tar vi kontakt med dig.

Vi ser fram emot att träffa dig.

Anställd

Som anställd konsult hos oss ger vid dig det bästa av två världar – en fast anställning, månadslön och attraktiva villkor samtidigt som du får kompetensutvecklas hos nya spännande uppdragsgivare. Är du intresserad av konsultrollen? Hör gärna dig till oss. Vi anställer löpande ekonomer för roller som inte alltid annonseras.

Associerad konsult

Har du eget företag och vill hitta ditt nästa uppdrag inom ekonomi och finans? Skicka in din CV då en stor del av vår verksamhet innefattar just dig. Förutom att du kommer ha en nära kontakt med oss gällande ditt uppdrag är du självklart inbjuden på de evenemang och de kompetensutvecklande möjligheter vi anordnar.

Rekrytering

Är du intresserad av att bli rekryterad till någon av våra kunder? Under hela rekryteringsprocessen finns vi med som ett stöd och bollplank för både kundföretaget och dig som arbetssökande. Bli gärna en del av vårt nätverk då inte alla roller annonseras, skicka in din CV så finns du även sökbar för kommande rekryteringar.

Connecta med oss

Oavsett vad ditt nästa steg är via Newr vill vi gärna ha en proaktiv dialog. Ibland går det fort och när drömjobbet eller det perfekta konsultuppdraget dyker upp vill gärna redan ha en kontakt etablerad med dig. Connecta med oss och skicka in ditt CV redan idag!

Vill du veta mer?
Ring mig!

Scroll to Top